Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Pensjonacik H. Wawrzyn Borki 21

Adres obiektu Borki 21, 19-411 Borki
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 14 opinii
5.0
Wyposażenie 4.9
Czystość 4.9
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-9 z 9

 
 

Paweł Domel
Dodano: 2018-05-23
Pobyt od: 2018-05-07 do 2018-05-12 IP: xx.240.134.122
 
 
    

byliśmy już 3 raz i wciąż jesteśmy zauroczeni tą bujną przyrodą , ciszą i fantastycznymi szczupakami złowiliśmy 9 wymiarowych i trochę drobnicy Paweł I Sylwia z Łodzi


 
 

Joanna Borkowska z W-wy
Dodano: 2018-05-22
Pobyt od: 2018-05-07 do 2018-05-13 IP: xx.233.76.32
 
 
    

Byliśmy zadowoleni bardzo z pobytu, wszystko zgodne z ofertą, polecam to miejsce. Asia


 
 

Marek Lewandowski
Dodano: 2015-10-13
Pobyt od: 2015-09-24 do 2015-09-29
 
 
    

Moja opinia niestety będzie bardzo krótka żadnych negatywów ale same superlatywy.Byłem tam pierwszy raz a czułem się jak u siebie w domu. Tak serdecznych i gościnnych gospodarzy szukać ze świecą.


 
 

Ewa i Jarek z Warszawy
Dodano: 2015-06-28
Pobyt od: 2015-06-06 do 2015-06-13
 
 
    

Bardzo nam odpowiada, że w pensjonaciku nie ma dzieci. To duża zaleta dla miłośników ciszy i natury, którym polecamy to miejsce.


 
 

Joanna i Michał z Warszawy
Dodano: 2015-06-21
Pobyt od: 2015-06-07 do 2015-06-14
 
 
  

Potwierdzamy walory tego miejsca. Byliśmy z rowerami. Pozdrawiamy gospodarzy


 
 

Mateusz i Agnieszka ze Ślażka
Dodano: 2015-06-16
Pobyt od: 2015-05-18 do 2015-05-24
 
 
    

Jeżeli szukasz , cichego urokliwego miejsca na urlop a lubisz i wędkowanie polecam ten pensjonacik .Jest wyposażony we wszystko co turyście potrzeba . Pokoje z łazienkami , dużo kuchnia z lodówką dla każdego i co ważne niedrogo .


 
 

Łukasz i Asia
Dodano: 2015-06-14
Pobyt od: 2015-05-24 do 2015-05-30
 
 
    

Fajnie i niedrogo, byliśmy we dwoje - łoże superowe, reszta też, polecam Łukasz i Asia z Warszawy


 
 

Paweł i Ania z Warszawy
Dodano: 2015-06-14
Pobyt od: 2015-05-03 do 2015-05-10
 
 
    

świetnie tu się wypoczywa - cisza,wygoda, dziewicza przyroda , przepiękne jeziora i niewiele ludzi. Polecam tym co chcą doładować akumulatory. Mili uczynni gospodarze , dużo wolnej pszestrzeni dookoła , czyściutko wszędzie dobrze wyposażone pokoje ,kuchnia,lodówki,altanki,pomosty,łódki i naprawdę przystępna cena . Paweł i Ania z Warszawy


 
 

Mariusz z Sosnowca
Dodano: 2014-09-15
Pobyt od: 2014-09-06 do 2014-09-12
 
 
   

Oferta godna polecenia dla osób lubiących ciszę i spokój , aktywna dla wędkarzy i grzybiarzy . Bliskość przyrody i niczym nie zmąconego spokoju na łonie natury . Jakość odpowiednia do ceny . Mili gospodarze służący radą i pomocą . Pozdrawiam wszystkich i gorąco polecam .


Opinie 1-9 z 9

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie