Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Pensjonacik H. Wawrzyn Borki 21

Adres obiektu Borki 21, 19-411 Borki
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 11 opinii
5.0
Wyposażenie 4.9
Czystość 4.9
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 14

 
 

Marek Lewandowski
Dodano: 2015-10-13
Pobyt od: 2015-09-24 do 2015-09-29
 
 
    

Moja opinia niestety będzie bardzo krótka żadnych negatywów ale same superlatywy.Byłem tam pierwszy raz a czułem się jak u siebie w domu. Tak serdecznych i gościnnych gospodarzy szukać ze świecą.


 
 

Ewa i Jarek z Warszawy
Dodano: 2015-06-28
Pobyt od: 2015-06-06 do 2015-06-13
 
 
    

Bardzo nam odpowiada, że w pensjonaciku nie ma dzieci. To duża zaleta dla miłośników ciszy i natury, którym polecamy to miejsce.


 
 

Joanna i Michał z Warszawy
Dodano: 2015-06-21
Pobyt od: 2015-06-07 do 2015-06-14
 
 
  

Potwierdzamy walory tego miejsca. Byliśmy z rowerami. Pozdrawiamy gospodarzy


 
 

Mateusz i Agnieszka ze Ślażka
Dodano: 2015-06-16
Pobyt od: 2015-05-18 do 2015-05-24
 
 
    

Jeżeli szukasz , cichego urokliwego miejsca na urlop a lubisz i wędkowanie polecam ten pensjonacik .Jest wyposażony we wszystko co turyście potrzeba . Pokoje z łazienkami , dużo kuchnia z lodówką dla każdego i co ważne niedrogo .


 
 

Łukasz i Asia
Dodano: 2015-06-14
Pobyt od: 2015-05-24 do 2015-05-30
 
 
    

Fajnie i niedrogo, byliśmy we dwoje - łoże superowe, reszta też, polecam Łukasz i Asia z Warszawy


 
 

Paweł i Ania z Warszawy
Dodano: 2015-06-14
Pobyt od: 2015-05-03 do 2015-05-10
 
 
    

świetnie tu się wypoczywa - cisza,wygoda, dziewicza przyroda , przepiękne jeziora i niewiele ludzi. Polecam tym co chcą doładować akumulatory. Mili uczynni gospodarze , dużo wolnej pszestrzeni dookoła , czyściutko wszędzie dobrze wyposażone pokoje ,kuchnia,lodówki,altanki,pomosty,łódki i naprawdę przystępna cena . Paweł i Ania z Warszawy


 
 

Mariusz z Sosnowca
Dodano: 2014-09-15
Pobyt od: 2014-09-06 do 2014-09-12
 
 
   

Oferta godna polecenia dla osób lubiących ciszę i spokój , aktywna dla wędkarzy i grzybiarzy . Bliskość przyrody i niczym nie zmąconego spokoju na łonie natury . Jakość odpowiednia do ceny . Mili gospodarze służący radą i pomocą . Pozdrawiam wszystkich i gorąco polecam .


 
 

Beatka i Janusz nie z Warszawy
Dodano: 2013-05-06
Pobyt od: 2013-05-02 do 2013-05-05
 
 
    

Przemiła Pani i Pan.Miejsce fantastyczne otoczone jeziorami i lasami.Opłyneliśmy kajakiem cztery jeziora (Litygajno, Łażno, Piłwąg, Szwałk Wielki),na rowerach odwiedziliśmy żubry na Wolisku i Rezerwat Przyrody w Puszczy Boreckiej, zaliczyliśmy też Piramidę w Rapie i ze smutkiem ale i z nadzieją na szybki powrót opuściliśmy Pensjonacik Państwa Wawrzyn.Pozdrawiamy i dziękujemy


 
 

Ewa i Jarek z W-wy
Dodano: 2012-09-29
Pobyt od: 2012-09-22 do 2012-09-28
 
 
    

Opłynęliśmy kajakiem aż 3 jez. Litygajno, Łażno i położony całkowicie w lesie Pilwąg. Było super! Kajak gratisowy, więc korzystaliśmy gdy tylko pogoda pozwalała! Polecamy Pensjonacik p. Haliny Borki 21 miłośnikom aktywnego wypoczynku na wsi na łonie przyrody. Kajak, łódki, rowery, drzewo na ognisko jest za darmo,otoczenie, dom, pomosty nad jeziorami przygotowane pod turystę; domowe obiadki - smacznie i dużo, a ceny naprawdę przystępne; szczerze polecamy :)


 
 

Basia,Krzysztof oraz Mateusz i Adaś z Mysłowic
Dodano: 2012-09-02
Pobyt od: 2012-08-20 do 2012-08-31
 
 
   

Polecamy wczasy u Pani Haliny Wawrzyn w Borkach nr.21,cisza spokój ,mili gospodarze.Warto tam jechać i wypocząć,szkoda tylko że nie ma żadnego placu zabaw dla dzieci.


Opinie 1-10 z 14

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie